SMILE DESIGN

Home / SMILE DESIGN

SMILE DESIGN

Lep i privlačan osmeh utiče na celokupnu estetiku lica i stoga ne čudi da većina ljudi želi skladan osmeh.

Dizajn osmeha podrazumeva analizu karakteristika lica kako bi se stvorio prirodan i proporcionalan izgled, a pritom Vama omogućava da sarađujete u kreiranju vlastitog osmeha.

Estetska stomatologija je multidisciplinarno područje koje ujedinjuje gotovo sva područja stomatologije kako bi pružila željeni estetski, ali i funkcionalni izgled zuba.

Takav postupak podiže kvalitetu života, vraća samopouzdanje, poboljšava i funkcionalnu stranu zuba kako bi se osoba osćala bolje i izgledala estetski privlačnije.

Dizajniranje osmijeha može uključivati:

  • ravnanje zuba
  • korekciju oblika i veličine zuba
  • promene boje zuba
  • korekcija odnosa zuba i desni

Sve od navedenih promena je potrebno uskladiti sa strukturom lica kako bi zubi delovali prirodno i skladno.

Takav tip sistema pruža izvrsne dijagnostičke prednosti te omogućava potpunu i jednostavnu vizualizaciju krajnjeg rezultata rekonstrukcije osmeha, što osigurava poboljšanu komunikaciju između članova tima i naših pacijenata.

Prilikom dizajna osmijeha, pacijenti učestvuje s našim specijalistom protetike u kreiranju ličnog idealnog osmeha.

Takvim pristupom omogućuavamo im da jasno izraze svoje želje i očekivanja, te zajedno s našim timom stvore idealni prirodni osmeh koji će rezultirati njihovim krajnjim I dugoročnim zadovoljstvom.

Analiza osmeha uz pomoć Smile design sistema pruža jedinstveno razumevanje odnosa zuba, desni, usana i opšteg osmeha, takođe uzima u obzir karakteristike lice tokom pokreta i određenih emocija kako bi krajnji rezultat bio prirodan.

Prilikom dizajniranja osmeha, osim fizičkih karakteristika lica uzima se u obzir ličnost pacijenata što pomaže pri vizualizaciji konačnog osmeha.

Call Now Button