Posao

Home / Posao

posao

Za Stomatologe

Ordinacija Radlovački omogućava sve neophodne resurse kako bi omogućila rad nezaposlenih stomatologa, i kako bi oni obezbedili svojim pacijentima optimalne kliničke usluge. Resursi:

  • Savremenu tehnologiju
  • Iskusan tim ljudi koji vodi ordinaciju
  • Recepcijsku uslugu
  • Samostalnost u radu,a ujedno i kolegijalnost i pomoć
  • Sterilizaciju
  • Online sistem zakazivanja
  • Profesinalni marketing

Benefiti rada:

Konsultacije sa specijalistom protetike

Klinički fokus
Kada odlučite kojim danima radite,možete posvetiti svoje radno vreme onim satima kada pacijentima najviše odgovara i maksimalno se njima posvetiti.Tako povećavate svoju profesionalnost i zaradu,jer ne morate da gubite energiju i vreme na pitanja i teškoće upravljanja.

Manje stresa
Sa životnim balansom kakvim želite i radom fokusiranim samo na kliničke usluge,živećete sa mnogo manjim stresom nego stomatolozi koji pokušavaju uskladiti rad ordinacije sa zahtevima stomatoloških usluga(pružanja kliničkih usluga).Dodjete pomognete pacijentu,i odete, upravne organizacije, promocije, potrošni materijal nabavka i održavanje su zbrinuti.

Nezavisnost
Kada osnujete vašu praksu u našem stomatološkom centru ,imaćete potpunu nezavisntost.

Okruženost stomatolozima
Takođe benefit ljubaznog, prijateljskog timskog okruženja koji se oseća u našoj ordinaciji .Imati druge stomatologe pored sebe,a ne biti sam u svojoj ordinaciji daje vam šansu da diskutujete o kompleksim slučajevima,naučite nešto novo .

Napredovanje
Uz okruženost stomatolozima možete brzo napredovati u stomatološkim oblastima koje vas interesuju

Mogućnost velike zarade
Uz dobru životnu ravnotežu, manje stresa, kliniički fokus i nezavisnost u zaštićenim uslovima, stomatolozi su u dobroj poziciji da uživaju o finansijsku dobit.Administrativni rad ne isplati se ni blizu kao u stomatologiji, zašto trošiti dragoceno vreme na poslove i zadatke koji nisu finansijski nagrađivane kao kliničke procedure za koje ste proveli sve te godine studiranja.

Koristite vaš novac na ono što volite
Mana vođenja svoje ordinacije je da novac koji zaradite treba da uložite nazad u ordinaciju kako bi održavali biznis i održavali opremu na nivou.Pacijenti procenjuju stomatologe i na osnovu kvaliteta ordinacije i opreme.

Smanjite rizik
Stomatolozi sa svojim privatnim ordinacijama rizikuju preveliko ulaganje u ordinaciju, očekivajući mnogo pacijenata.

Bolji životni balans
Sami odlučujete koliko radite.To omogućava da upravljate svojim životom i nadjete sebi balans .Kada ćete raditi a kada uživati sa porodicom ,prijateljima ili u svom hobiju.Kako samo plaćate dok koristite ordinaciju i usluge ,ne snosite nikakve troškove dok uživate u slobodnom vremenu.U zavisnosti od slobodnosti ordinacije možete se uklopiti onako kako vama odgovara.

Call Now Button