O nama

Home / O nama

Specijalistička Stomatološka Ordinacija Dr Radlovački

Specijalistička ordinacija stomatološke protetike Dr Radlovački it tim se nalazi su centru Beograda , neposrednoj blizini Trga Slavija. Zahvaljujući velikom poverenju pacijenata i uvazavanju istih ,ordinacija vec 25 godina posluje, prateći saremene trendove i na taj način pružjući najbolje iz svih oblasti stomatologije.

Upoznavajući rad sa pacijentima i osluškivajući njihove potrebe razvili smo koncept koji nas vodi.

On se zasniva pre svega na bezbolnom radu u prijatnoj atmosferi i ambijentu ,uvažavajući često strah od intevencija kod pacijenata.Ne spuštajući nivo kvaliteta usluga , vreme provedeno na stomatološkoj stolici se smatra kao bitan parameter konfornosti pacijenta.Koncept, sve najednom mestu ,podrazumeva dijagnostiku,snimanje zuba rvg senzorom,pruzanje usluga svih oblasti, kao i rad zubne tehnike pri ordinaciji zaokruzuje ovajnkoncept.Posebna pažnja se poklanja predprotetskoj pripremi zuba, pre svega zaustavljanja simptoma oboljenja desni.Takodje je zastupljena edukacija pacijenata kako bi doprineli zdravlju usta i zuba i produzili trajnost stomatoloskih radova.

Tim strucnjaka je otvoren za konsultacije na razne nacine i u elektronsko formi.Mozete nam poslati Vase snimke na nasu e – mail adresu /[email protected] / i dobicete srucno misljenje i plan mogucih terapija.

Call Now Button